DINITROL AUTÓHÁZ

Pyrmo Hungária Kft. 1993-óta áll az ipari felhasználók és a lakosság szolgálatában.

Kategóriák
Korrózióvédelem

DINITROL alvázvédő állomások PDF

DINITROL anyaggal  dolgozó szervizek PDF

Térképes elérhetőség megtalálható a dinitrol.hu oldalon

Polírozás - csiszolás

Minden, ami szükséges a polírozáshoz hobby és szakipari felhasználóink számára egyaránt.

Szélvédőcsere és javítás

Szélvédőcseréhez, és szélvédőjavításhoz ajánlott szerszámok.

COX TM kinyomó pisztolyok

Wibotec szerszámok

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink
Termék részletek


Rozsdaeltávolító folyadék DINITROL 990 ZERO RUST 5 liter

30 000 Ft+ÁFA=38 100 Ft


A DINITROL 990 ZERO RUST folyadék tökéletes megoldás a rozsda eltávolítására. A DINITROL 990 ZERO RUST folyadék kiterjedt kutatás innovatív eredménye. A makacs rozsda teljes és tartós eltávolítására kiváló, minden típusú vasról eltávolítja a rozsdát. A DINITROL 990 ZERO RUST folyadék biztonságosan használható fémekre, nem károsítja a műanyagot, gumit, PVC-t és más olyan felületeket, amelyekkel kapcsolatba kerülhet. Nem korrozív, nem gyúlékony, nem mérgező és biológiailag lebontható. Nem tartalmaz VOC, vagy HAP anyagokat, oldószereket, savakat, bázisokat, vagy veszélyes összetevőket.Akár 4 hétig megakadályozza a rozsda újraképződését. Nem színezi el a rozsdamentes acélt és nem marja.

  •  Használatra kész, nem kell hígítani
  • A vastag rozsdát is eltávolítja
  • Nem mérgező, biológiailag lebontható
  • Vízbázisú, nem tartalmaz savakat és maró oldatokat

 

Felhasználási terület:

A DINITROL 990 ZERO RUST folyadék fémekről és rozsdamentes acélról tökéletesen távolítja el a makacs rozsdát. Különösen alkalmas olyan felületek kezelésére, ahol a rozsda fizikailag „megközelíthetetlen”, ám a folyadékba helyezve megoldható a felület rozsdamentesítése.

 

Alkalmazás:

A kezelendő felületet meg kell tisztítani, az olajat és egyéb szennyeződést el kell távolítani. A felhasználni kívánt anyagmennyiséget át kell önteni egy edénybe, amennyi szükséges lehet a felületen lévő rozsda eltávolítására. A fel nem használt anyagot ne öntse vissza az eredeti tartályba! A DINITROL 990 ZERO RUST folyadékba mártsa bele a rozsdátlanítani kívánt munkadarabot kb. 20 percre. Miután eltávolította a rozsdát öblítse le az elemet vízzel. A későbbi rozsdásodás elkerülése végett mártsa bele újra a DINITROL 990 ZERO RUST folyadékba az elemet és hagyja megszáradni. A mélyen átrozsdásodott részeken (5 mm vagy annál mélyebb) hosszabb ideig (max. 24 óra) hagyja hatni az anyagot. A hatóidő után az elemet egy ronggyal és vízzel meg kell tisztítani. A DINITROL 990 ZERO RUST folyadék többször is felhasználható addig, míg a rozsdátlanító hatása nem csökken.

A DINITROL 990 ZERO RUST folyadék ártalmatlanításának módját, csak a keletkezett oldat vastartalma határozza meg. A legtöbb esetben biztonságosan kiönthető a lefolyóba.

 

A DINITROL 990 ZERO RUST folyadékkal rozsdátlanított, valamint portalanított felület készen áll minden további előkészítés nélkül a további munkafolyamatokra.

 

Műszaki adatok:

Forma:

folyadék

Szín:

sárgás-áttetsző

Szag:

jellegzetes

Bázis:

vízbázis

Hatási idő:

2-24 óra (rozsdavastagságtól függően)

Tárolás, felhasználás:

száraz, hűvös helyen, +15 és +25 oC között

Eltarthatóság:

18 hónap

Kiszerelés:

5 liter flakon

Veszélyt jelző piktogram:

-

 

Technikai adatlap PDF

Futárszolgálattal történő szállítás esetén plusz szállítási költség bruttó 400.- Ft, mivel a csomag terjedelme végett a futárszolgálat extra díjat számít fel.

Webáruház készítés