Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.

A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/296-0096

Rozsdaeltávolító folyadék DINITROL 990 ZERO RUST 5 liter
Rozsdaeltávolító folyadék DINITROL 990 ZERO RUST 5 liter
30 000 Ft+ÁFA=38 100 Ft

Rozsdaeltávolító folyadék DINITROL 990 ZERO RUST 5 liter

A DINITROL 990 ZERO RUST folyadék tökéletes megoldás a rozsda eltávolítására. A DINITROL 990 ZERO RUST folyadék kiterjedt kutatás innovatív eredménye. A makacs rozsda teljes és tartós eltávolítására kiváló, minden típusú vasról eltávolítja a rozsdát. A DINITROL 990 ZERO RUST folyadék biztonságosan használható fémekre, nem károsítja a műanyagot, gumit, PVC-t és más olyan felületeket, amelyekkel kapcsolatba kerülhet. Nem korrozív, nem gyúlékony, nem mérgező és biológiailag lebontható. Nem tartalmaz VOC, vagy HAP anyagokat, oldószereket, savakat, bázisokat, vagy veszélyes összetevőket.Akár 4 hétig megakadályozza a rozsda újraképződését. Nem színezi el a rozsdamentes acélt és nem marja.

  •  Használatra kész, nem kell hígítani
  • A vastag rozsdát is eltávolítja
  • Nem mérgező, biológiailag lebontható
  • Vízbázisú, nem tartalmaz savakat és maró oldatokat

 

Felhasználási terület:

A DINITROL 990 ZERO RUST folyadék fémekről és rozsdamentes acélról tökéletesen távolítja el a makacs rozsdát. Különösen alkalmas olyan felületek kezelésére, ahol a rozsda fizikailag „megközelíthetetlen”, ám a folyadékba helyezve megoldható a felület rozsdamentesítése.

 

Alkalmazás:

A kezelendő felületet meg kell tisztítani, az olajat és egyéb szennyeződést el kell távolítani. A felhasználni kívánt anyagmennyiséget át kell önteni egy edénybe, amennyi szükséges lehet a felületen lévő rozsda eltávolítására. A fel nem használt anyagot ne öntse vissza az eredeti tartályba! A DINITROL 990 ZERO RUST folyadékba mártsa bele a rozsdátlanítani kívánt munkadarabot kb. 20 percre. Miután eltávolította a rozsdát öblítse le az elemet vízzel. A későbbi rozsdásodás elkerülése végett mártsa bele újra a DINITROL 990 ZERO RUST folyadékba az elemet és hagyja megszáradni. A mélyen átrozsdásodott részeken (5 mm vagy annál mélyebb) hosszabb ideig (max. 24 óra) hagyja hatni az anyagot. A hatóidő után az elemet egy ronggyal és vízzel meg kell tisztítani. A DINITROL 990 ZERO RUST folyadék többször is felhasználható addig, míg a rozsdátlanító hatása nem csökken.

A DINITROL 990 ZERO RUST folyadék ártalmatlanításának módját, csak a keletkezett oldat vastartalma határozza meg. A legtöbb esetben biztonságosan kiönthető a lefolyóba.

 

A DINITROL 990 ZERO RUST folyadékkal rozsdátlanított, valamint portalanított felület készen áll minden további előkészítés nélkül a további munkafolyamatokra.

 

Műszaki adatok:

Forma:

folyadék

Szín:

sárgás-áttetsző

Szag:

jellegzetes

Bázis:

vízbázis

Hatási idő:

2-24 óra (rozsdavastagságtól függően)

Tárolás, felhasználás:

száraz, hűvös helyen, +15 és +25 oC között

Eltarthatóság:

18 hónap

Kiszerelés:

5 liter flakon

Veszélyt jelző piktogram:

-

 

Technikai adatlap PDF

Futárszolgálattal történő szállítás esetén plusz szállítási költség bruttó 400.- Ft, mivel a csomag terjedelme végett a futárszolgálat extra díjat számít fel.

Raktáron
30 000 Ft+ÁFA=38 100 Ft
Adatok
Cikkszám:
1157600
Kiegészítő termékek
Vélemények