Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.

A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/296-0096

Rozsdaeltávolító gél DINITROL 991 ZERO RUST 1 liter
Rozsdaeltávolító gél DINITROL 991 ZERO RUST 1 liter
20 000 Ft+ÁFA=25 400 Ft

Rozsdaeltávolító gél DINITROL 991 ZERO RUST 1 liter

A DINITROL 991 ZERO RUST GÉL tökéletes megoldás a rozsda eltávolítására. A DINITROL 991 ZERO RUST GÉL kiterjedt kutatás innovatív eredménye. A makacs rozsda teljes és tartós eltávolítására kiváló, minden típusú vasról eltávolítja a rozsdát. A DINITROL 991 ZERO RUST GÉL biztonságosan használható fémekre, nem károsítja a műanyagot, gumit, PVC-t és más olyan felületeket, amelyekkel kapcsolatba kerülhet. Nem korrozív, nem gyúlékony, nem mérgező és biológiailag lebontható. Nem tartalmaz VOC, vagy HAP anyagokat, oldószereket, savakat, bázisokat, vagy veszélyes összetevőket.Akár 4 hétig megakadályozza a rozsda újraképződését. Nem színezi el a rozsdamentes acélt és nem marja.

  •  Használatra kész, nem kell hígítani
  • A vastag rozsdát is eltávolítja
  • Nem mérgező, biológiailag lebontható
  • Vízbázisú, nem tartalmaz savakat és maró oldatokat

 

Felhasználási terület:

A DINITROL 991 ZERO RUST GÉL fémekről és rozsdamentes acélról tökéletesen távolítja el a makacs rozsdát. Különösen alkalmas olyan felületek rozsdamentesítésére, melyek elhelyezkedésük, méretük, stb. végett nem helyezhetők folyadékba.

 

Alkalmazás:

A kezelendő felületet meg kell tisztítani, az olajat és egyéb szennyeződést el kell távolítani. A felhasználni kívánt anyagmennyiséget át kell önteni egy edénybe, amennyi szükséges lehet a felületen lévő rozsda eltávolítására. A fel nem használt anyagot ne öntse vissza az eredeti tartályba! A DINITROL 991 ZERO RUST GÉL-t ecsettel kell felvinni a felületre. Időnként ellenőrizni kell a gél hatását. A rozsda eltávolítása után le kell öblíteni vízzel az elemet. A mélyen átrozsdásodott részeken (5 mm vagy annál mélyebb) hosszabb ideig (max. 24 óra) hagyja hatni a gélt. A hatóidő után az elemet vízzel és egy ronggyal meg kell tisztítani.

A DINITROL 991 ZERO RUST GÉL ártalmatlanításának módját, csak a keletkezett oldat vastartalma határozza meg. A legtöbb esetben biztonságosan kiönthető a lefolyóba.

 

A DINITROL 991 ZERO RUST GÉL-lel rozsdátlanított, valamint portalanított felület készen áll minden további előkészítés nélkül a további munkafolyamatokra.

 

Műszaki adatok:

Forma:

gél

Szín:

sárgás-áttetsző

Szag:

jellegzetes

Bázis:

vízbázis

Hatási idő:

2-24 óra (rozsdavastagságtól függően)

Tárolás, felhasználás:

száraz, hűvös helyen, +15 és +25 oC között

Eltarthatóság:

18 hónap

Kiszerelés:

1 liter flakon

Veszélyt jelző piktogram:

-

 

Technikai adatlap PDF

Raktáron
20 000 Ft+ÁFA=25 400 Ft
Adatok
Cikkszám:
1157700
Vélemények