Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.

A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/296-0096

Ragasztó spray MFix BLP 500 500 ml

Az MFiX BLP 500 nagy teljesítményű kontaktragasztó spray, amely kemény és tartós kötést hoz létre a felületi dekoranyagok között.

  • Tökéletes választás asztalosipari felhasználásra
  • Alkalmas HPL, GRP és alumínium ragasztására a legkülönbözőbb anyagokhoz, beleértve az mdf, forgácslap, rétegelt lemez és számos más faipari anyagot.
  • Olyan tartós ragasztásra tervezték, ahol szükség van az azonnali ragasztóerőre és nagy hőállóságra. 

Alkalmazás:
Távolítson el minden nedvességet és zsírt a ragasztandó felületről. Óvatosan permetezze a ragasztóanyagot mindkét ragasztandó felületre. A megfelelő eredmény érdekében a ragasztani kívánt felület hőmérséklete legyen +16 °C és +27 °C között. A felület és a spray közötti ideális távolság 30 cm. Próbálja meg az anyagot egy rétegben felvinni a felületekre. Várjon 2-4 percet, majd fordítsa össze a két felületet, erősen nyomja össze vagy hengerelje, annak érdekében, hogy minden ponton érintkezzen a ragasztó a két felület között. Majd várjon legalább kétszer annyi időt, mint amennyit száradni hagyta az anyagot. Ezek után, ha elegendő kontaktragasztót juttatott a két felületre, és megfelelő időt várt a ragasztó megszáradásával, a termék mozgatható. Használat előtt végezzen próba ragasztást! Az termék dobozát óvni kell a közvetlen napsütéstől és hőtől. Megfelelő szellőzés mellett használja a terméket. Használat előtt minden esetben ellenőrizze a ragasztó és a ragasztandó anyagok összeférhetőséget. Bizonyos anyagokat roncsolhat a ragasztó.
Ne lépje túl a ragasztó nyitott idejét. A teljes ragasztóerő eléréséig várjon legalább 24 órát. A száradási idő függ a hőmérséklettől, a levegő páratartalmától és a ragasztani kívánt felületektől.

Műszaki adatok:

Szín

Áttetsző

Viszkozitás

350 cps

Szárazanyag tartalom

28-30 %

Kiadósság

70-80 g/m2

Hőállóság

max 120 oC

Nyitott idő

2-4 perc

Teljes száradási idő

24 óra

Tárolás, feldolgozás

+16 és + 27 oC között

Eltarthatóság

24 hónap

Kiszerelés

500 ml

Veszélyt jelző piktogram

GHS02, GHS08

 

Nincs raktáron
2 430 Ft+ÁFA=3 086 Ft
Adatok
Cikkszám:
1208304
Kiegészítő termékek
Vélemények