DINITROL AUTÓHÁZ

Pyrmo Hungária Kft. 1993-óta áll az ipari felhasználók és a lakosság szolgálatában.

Kategóriák
Korrózióvédelem

DINITROL alvázvédő állomások PDF

DINITROL anyaggal  dolgozó szervizek PDF

Térképes elérhetőség megtalálható a dinitrol.hu oldalon

Polírozás - csiszolás

Minden, ami szükséges a polírozáshoz hobby és szakipari felhasználóink számára egyaránt.

Szélvédőcsere és javítás

Szélvédőcseréhez, és szélvédőjavításhoz ajánlott szerszámok.

COX TM kinyomó pisztolyok

Wibotec szerszámok

TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink
Termék részletek


Ezüst spray DINITROL 8510 400 ml

-50%
Ezüst spray DINITROL 8510 400 ml
3 100 Ft+ÁFA=3 937 Ft 
1 550 Ft+ÁFA=1 969 Ft
Kezdete: 2023.08.25   A készlet erejéig!


A DINITROL 8510 SPRAY ezüstszínű, gyors száradású, akril bázisú, jó fedőképességű festék, amely nem folyik meg. A magas pigment tartalomnak köszönhetően kiemelkedően ellenálló és tartós színt kölcsönöz a kezelt felületnek. A magas pigment tartalmú festékeket, mint a DINITROL 8510 száradás után ajánlott átfújni a DINITROL 8550 színtelen lakkal, amely lezárja a felületet, így egy tartós és kemény lakkozott felület érhető el. A DINITROL 8550 SPRAY-vel történő fújás után a színe kissé sötétebb és magasabb fényű lesz.

  • Ezüstszínű
  • 20-30 perc alatt érintés biztos (20 oC-on)
  • Könnyű használat
  • Dekoratív

 

Felhasználási terület:

A DINITROL 8510 SPRAY az autóiparban valamint a háztartási szektorban általános felhasználásra ajánlott. Alkalmas fémfelületek, például vas és színesfém, műanyag, kerámia, fa, stb. festésére. A szóró flakonos kiszerelés lehetővé teszi mind az iparban, mind a háztartásban való könnyű, egyszerű felhasználását.

 

Alkalmazás:

A szobahőmérsékleten lévő szóró flakont (16-20ºC) használat előtt jól fel kell rázni. A golyó fellazulása után még 2 percig folytatni kell a rázást, hogy alaposan elkeveredjen az anyag. A kezelendő felület minden esetben száraz, por-, zsír- és olajmentes legyen. A viaszt, szilikont, olaj maradványokat teljesen el kell távolítani. A régi elöregedett festéket el kell távolítani, az ép lakkot mattra kell csiszolni. A pórusos, nedvszívó felületet, mint például a fa, tömíteni szükséges annak érdekében, hogy a kötőanyag nehogy beszáradjon a felületbe. Használjon egy vékony alapozót, hogy lezárja a nedvszívó felületet.

Kb. 20-30 cm távolságról, egyenletesen, kereszt irányban kell szórni az anyagot a kezelendő felületre. Kisebb területek körkörös mozdulatokkal is permetezhetők. Annak érdekében, hogy elkerülje a szórófej elzáródását, használat után fordítsa a flakont fejjel lefelé, és fújja ki a hajtógázt egy rövid ideig (1-2 mp). A kezelt felület 20–30 perc múlva lesz érintés biztos, amely függ a hőmérséklettől, páratartalomtól és rétegvastagságtól.

 

Műszaki adatok:

Szín:

alumínium

Sűrűség:

0,75 g/cm3

Lobbanáspont:

<-19°C

Száradási idő:

~ 20 perc / 50 μm

Kiadósság:

~ 2 m2 / flakon

Ideális feldolgozási hőmérséklet:

17–25ºC

Hajtógáz:

propán / bután

Tárolás:

száraz, hűvös helyen +5 oC fölött

Eltarthatóság:

24 hónap (+5 és + 25 oC között)

Kiszerelés:

400 ml-es flakon

Veszélyt jelző piktogramok:

GHS02, GHS07

 
Technikai adatlap PDF

A terméken feltüntetett lejárati idő: 2023.06.03., ami a termék minőségét, felhasználhatóságát garantáltan nem befolyásolja.

Webáruház készítés