Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.

A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/296-0096

 Fekete selyem matt spray  DINITROL 8520 400 ml
Fekete selyem matt spray DINITROL 8520 400 ml
2 980 Ft+ÁFA=3 785 Ft

Fekete selyem matt spray DINITROL 8520 400 ml

A DINITROL 8520 SPRAY 1K, fekete-selyemmatt színű, gyors száradású, akril bázisú, nagyon jó fedőképességű festék, amely nem folyik meg. A magas pigment tartalomnak köszönhetően a végső réteg kiemelkedően ellenálló és tartós színt kölcsönöz a kezelt felületnek.

  • Fekete-selyem matt
  • 20-30 perc alatt érintés biztos (20 oC-on)
  • Könnyű használat
  • Dekoratív

 

Felhasználási terület:

A DINITROL 8520 SPRAY az autóiparban valamint a háztartási szektorban általános felhasználásra ajánlott. Alkalmas fémfelületek, például vas és színesfém, műanyag, kerámia, fa, stb. festésére. A szóró flakonos kiszerelés lehetővé teszi mind az iparban, mind a háztartásban való könnyű, egyszerű felhasználását. Az autóiparban alkalmas például a gépjármű acél felnik festésére is.

 

Alkalmazás:

A szobahőmérsékleten lévő szóró flakont (16-20ºC) használat előtt jól fel kell rázni. A golyó fellazulása után még 2 percig folytatni kell a rázást, hogy alaposan elkeveredjen az anyag. A kezelendő felület minden esetben száraz, por-, zsír- és olajmentes legyen. A viaszt, szilikont, olaj maradványokat teljesen el kell távolítani. A régi elöregedett festéket el kell távolítani, az ép lakkot mattra kell csiszolni. A pórusos, nedvszívó felületet, mint például a fa, tömíteni szükséges annak érdekében, hogy a kötőanyag nehogy beszáradjon a felületbe. Használjon egy vékony alapozót, hogy lezárja a nedvszívó felületet.

Kb. 20-30 cm távolságról, egyenletesen, kereszt irányban kell szórni az anyagot a kezelendő felületre. Kisebb területek körkörös mozdulatokkal is permetezhetők. Annak érdekében, hogy elkerülje a szórófej elzáródását, használat után fordítsa a flakont fejjel lefelé, és fújja ki a hajtógázt egy rövid ideig (1-2 mp). A kezelt felület 20–30 perc múlva lesz érintés biztos, amely függ a hőmérséklettől, páratartalomtól és rétegvastagságtól.

 

Műszaki adatok:

Bázis:

akrilgyanta

Szín:

fekete-selyemmatt

Sűrűség:

0,78 g/cm3

Lobbanáspont:

<-10ºC

Száradási idő (érintés biztos) 20 oC:

~ 20 perc / 50 μm

Eltávolítható:

akrilhígító

Kiadósság:

~ 2 m2 / flakon

Ideális feldolgozási hőmérséklet:

+17 – +25ºC között

Hajtógáz:

propán / bután

Tárolás:

száraz, hűvös helyen

Eltarthatóság:

24 hónap

Kiszerelés:

400 ml flakon

Veszélyt jelző piktogramok:

GHS02, GHS07


Technikai adatlap PDF

2 980 Ft+ÁFA=3 785 Ft
Adatok
Cikkszám:
1408704
Kiegészítő termékek
Vélemények