Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.

A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/296-0096

Kőfelverődés védő rücsi DINITROL 445 Dröhnex 1 liter
Kőfelverődés védő rücsi DINITROL 445 Dröhnex 1 liter
6 500 Ft+ÁFA=8 255 Ft

Kőfelverődés védő rücsi DINITROL 445 Dröhnex 1 liter

A DINITROL 445 DRÖHNEX műgyanta-műanyag bázisú, gyors száradású kőfelverődés elleni korrózióvédő bevonat. Nagy kopásállóságú és ellenálló képességű korrózióvédő-zajcsillapító, mely szélsőséges körülmények között is kiváló korrózióvédelmet biztosít az erős mechanikai hatások ellen. Száradás után ellenáll a szénhidrogén tartalmú hidegtisztítóknak, a felületaktív anyagokat tartalmazó savas és lúgos magasnyomású tisztítóknak, valamint a sós víznek, útszóró sónak. Teljes átszáradás után szinte minden általánosan használt lakkal átfesthető.

  • Műanyag és gyanta bázisú
  • Gyors száradás
  • Kőfelverődés álló
  • Átfesthető
  • Ellenáll az útszóró sónak

 

Felhasználási terület:

A DINITROL 445 DRÖHNEX alváz- és korrózióvédő anyag járművek gyártása és javítása során egyaránt felhasználható. Különösen ajánlott küszöbök, kerékjáratok kőfelverődés elleni védelmére, továbbá hangcsillapításra csomagtartóban, motorháztetőben, ahol a bitumen alapú termékek nem alkalmasak. További felhasználási területek: homlokzati panelek zajcsökkentése, gépházak burkolata, stb. Rücskös felületek kialakítására kiváló.

 

Alkalmazás:

A felület legyen száraz, zsír-, olaj- és pormentes. El kell távolítani az előző bevonatokat és az erős rozsdát a fémről. Azokon a helyeken ahol drótkefével nem lehet eltávolítani a rozsdát, ott rozsda átalakító használata javasolt. A sima felületű lakkot mattra kell csiszolni. A legjobb eredmény alapozott felületen érhető el.

A DINITROL 445 használatra kész állapotban kerül forgalomba. A szobahőmérsékleten lévő flakont (16-20ºC) használat előtt jól fel kell rázni. A feldolgozáshoz egy kb.3 mm-es fúvókával ellátott szívócsöves pisztolyt illesszen a palackra, és 3 - 5 bar nyomással egyenletesen permetezze a por- és zsírmentes felületre. Akár 1 mm-es rétegvastagság is felvihető egy művelettel. Vastagabb réteg eléréséhez többszöri fújás lehet szükséges. Újabb réteg felvitele előtt hagyni kell megszáradni az anyagot. A felesleges, kifröccsent anyag eltávolítható benzinnel átitatott ronggyal a száradás előtt. Száradás után nitrohígítóval, vagy mechanikusan csiszolással távolítható el. A munka befejeztével gondosan tisztítsa meg a pisztolyt és a fúvókát, mert az eldugult szórópisztoly a flakon szétrepedését okozhatja a következő használatkor.

Teljes átszáradás után a kezelt felület a járműgyártásban általánosan használt festékekkel átfesthető (próba elvégzése javasolt).

​Az anyag dobozát óvni kell a közvetlen napsütéstől, hőtől.

 

Műszaki adatok:

Forma:

folyadék

Szín:

fekete

Szag:

jellegzetes

Bázis:

műgyanta/műanyag

Film:

kemény

Sűrűség:

1,17 g/cm3

Oldószer:

észterek/aromás hígítók

Lobbanáspont:

 -4oC

Ajánlott nedves rétegvastagság:

1250 µm

Ajánlott száraz rétegvastagság:

725 µm

Oldhatóság vízzel:

oldhatatlan

Szárazanyag tartalom:

~ 58%

Száradási idő:

2-3 h rétegvastagságtól függően

Eltávolíthatóság:

benzin, száradás után mechanikusan

Kiadósság:

~ 1 m2 / 1 liter (~ 600 µ)

Sósköd teszt:

500 h 500 µm szárazfilm esetén

Átfesthetőség:

teljes átszáradás után

Felhasználási hőmérséklet:

+15oC és +25oC között

Eltarthatóság:

24 hónap

Kiszerelés:

1 l-es flakon

Veszélyt jelző piktogram:

GHS02, GHS07, GHS08

 

Technikai adatlap PDF

6 500 Ft+ÁFA=8 255 Ft
Adatok
Cikkszám:
1101904
Kiegészítő termékek
Vélemények