Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.

A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/296-0096

Kőfelverődés védő rücsi spray DINITROL 445 Dröhnex 500 ml
Kőfelverődés védő rücsi spray DINITROL 445 Dröhnex 500 ml
4 100 Ft+ÁFA=5 207 Ft

Kőfelverődés védő rücsi spray DINITROL 445 Dröhnex 500 ml

A DINITROL 445 DRÖHNEX SPRAY műgyanta - műanyag bázisú, gyors száradású kőfelverődés elleni korrózióvédő bevonat. Nagy kopásállóságú és ellenálló képességű korrózióvédő-zajcsillapító, mely szélsőséges körülmények között is védelmet biztosít az erős mechanikai hatások ellen. Száradás után ellenáll a szénhidrogén tartalmú hidegtisztítóknak, a felületaktív anyagokat tartalmazó savas és lúgos magasnyomású tisztítóknak, valamint a sós víznek, útszóró sónak. Teljes átszáradás után szinte minden általánosan használt lakkal átfesthető. Különösen alkalmas kisebb javításokhoz és hobby felhasználásra.

  • Műanyag és műgyanta bázisú
  • Gyors száradás
  • Kőfelverődés álló
  • Átfesthető
  • Ellenáll az útszóró sónak

 

Felhasználási terület:

A DINITROL 445 DRÖHNEX SPRAY alváz- és korrózióvédő anyag járművek gyártása és javítása során egyaránt felhasználható. Különösen ajánlott küszöbök, kerékjáratok kőfelverődés elleni védelmére, továbbá hangcsillapításra csomagtartóban, motorháztetőben, ahol a bitumen alapú termékek nem alkalmasak. További felhasználási területek: homlokzati panelek zajcsökkentése, gépházak burkolata, stb. Rücskös felületek kialakítására kiváló.

 

Alkalmazás:

A felület legyen száraz, zsír-, olaj- és pormentes. El kell távolítani az előző bevonatokat és az erős rozsdát a fémről. Azokon a helyeken ahol drótkefével nem lehet eltávolítani a rozsdát, ott rozsda átalakító használata javasolt. A sima felületű lakkot mattra kell csiszolni. A legjobb eredmény alapozott, vagy fémtiszta felületen érhető el.

A szobahőmérsékleten lévő szóró flakont (16-20ºC) használat előtt alaposan fel kell rázni. A golyó fellazulása után még 2 percig folytatni kell a rázást, hogy alaposan elkeveredjen az anyag. Kb. 25-30 cm távolságról, kereszt irányban kell szórni az anyagot a kezelendő felületre. Vastagabb réteg eléréséhez többszöri fújás szükséges. Újabb réteg felvitele előtt hagyni kell megszáradni az anyagot. Nagyobb területek, vagy hosszan tartó fújás esetén a munka közben is szükséges felrázni a flakont. Annak érdekében, hogy elkerülje a szórófej elzáródását, használat után fordítsa a flakont fejjel lefelé, és fújja ki a hajtógázt egy rövid ideig (1-2 mp).

A felesleges, kifröccsent anyag eltávolítható benzinnel átitatott ronggyal a száradás előtt. Száradás után csak mechanikusan távolítható el. Teljes átszáradás után a kezelt felület a járműgyártásban általánosan használt festékekkel átfesthető (próba elvégzése javasolt).

Az anyag dobozát óvni kell a közvetlen napsütéstől, hőtől.

 

Műszaki adatok:

Forma:

aeroszol

Szín:

fekete

Szag:

jellegzetes / oldószeres

Bázis:

műgyanta/műanyag

Sűrűség:

1,1 g/ml (hatóanyag)

Lobbanáspont:

<-20ºC; -4oC (hatóanyag)

Száradási idő 20 oC:

2-3 h / 50µ (érintés biztos)

Hajtógáz:

propán / bután

Ajánlott nedves rétegvastagság:

1700 µ

Oldhatóság vízzel:

oldhatatlan

Szárazanyag tartalom:

~ 40% (hatóanyag)

Tárolás, feldolgozás:

száraz, hűvös helyen (+15ºC - +25ºC)

Kiadósság:

~ 1 m2 / 500 ml spray (~ 200 µ)

Sósköd teszt (literes kiszerelésnél):

500 h 500 µm szárazfilm esetén

Átfesthetőség:

teljes átszáradás után

Eltarthatóság:

24 hónap

Kiszerelés:

500 ml-es flakon

Veszélyt jelző piktogramok:

GHS02, GHS07, GHS08

 
Techikai adatlap PDF

4 100 Ft+ÁFA=5 207 Ft
Egységár: 342 Ft/db+ÁFA=434 Ft/db
Adatok
Cikkszám:
1104504
Kiegészítő termékek
Vélemények