Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.

A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/296-0096

Kőfelverődés védő rücsi spray DINITROL 447 Protect Super 500 ml
Kőfelverődés védő rücsi spray DINITROL 447 Protect Super 500 ml
4 500 Ft+ÁFA=5 715 Ft

Kőfelverődés védő rücsi spray DINITROL 447 Protect Super 500 ml

A DINITROL 447 PROTECT SUPER SPRAY gumi - műgyanta bázisú, gyors száradású kőfelverődés elleni korrózióvédő. A cink adalék jelentősen növeli a rozsda elleni védelmet. A cink-ionok megakadályozzák és késleltetik a rozsdásodást azokon a helyeken, ahol a karosszéria megsérül. A DINITROL 447 SPRAY nem tartalmaz agresszív oldószereket, észtereket, ketonokat. Az anyag ideális jármű karosszéria kezelésére. Nem támadja meg a PVC-t, nem tartalmaz azbesztet, bitument, tartósan rugalmas marad, és védelmet biztosít a kőfelverődés és az útszóró só ellen. Teljes átszáradás után szinte minden általánosan használt lakkal átfesthető. Különösen alkalmas kisebb javításokhoz és hobby felhasználásra.

  • Tartósan elasztikus
  • Cink adalékkal
  • Kőfelverődés álló
  • Átfesthető
  • Ellenáll az útszóró sónak

 

Felhasználási terület:

A DINITROL 447 PROTECT SUPER SPRAY alváz- és korrózióvédő anyag járművek gyártása és javítása során egyaránt felhasználható. Különösen ajánlott küszöbök, kerékjáratok kőfelverődés elleni védelmére. Rücskös felületek kialakítására kiváló.

 

Alkalmazás:

A kezelendő felület legyen száraz, zsír-, olaj- és pormentes. El kell távolítani az előző bevonatokat és az erős rozsdát a fémről. Azokon a helyeken ahol drótkefével nem lehet eltávolítani a rozsdát, ott rozsda átalakító használata javasolt. A sima felületű lakkot mattra kell csiszolni. A legjobb eredmény alapozott, vagy fémtiszta felületen érhető el. A szobahőmérsékleten lévő szóró flakont (16-20ºC) használat előtt alaposan fel kell rázni. A golyó fellazulása után még 2 percig folytatni kell a rázást, hogy alaposan elkeveredjen az anyag. Kb. 25-30 cm távolságról, kereszt irányban kell szórni az anyagot a kezelendő felületre. Vastagabb réteg eléréséhez többszöri fújás szükséges. Újabb réteg felvitele előtt hagyni kell megszáradni az anyagot. Nagyobb területek, vagy hosszan tartó fújás esetén a munka közben is szükséges felrázni a flakont. Annak érdekében, hogy elkerülje a szórófej elzáródását, használat után fordítsa a flakont fejjel lefelé, és fújja ki a hajtógázt egy rövid ideig (1-2 mp).

Teljes átszáradás után fényezhető. A felesleges, kifröccsent anyag eltávolítható benzinnel átitatott ronggyal a száradás előtt. Száradás után csak mechanikusan távolítható el. Teljes átszáradás után a kezelt felület a járműgyártásban általánosan használt festékekkel átfesthető (próba elvégzése javasolt).

Az anyag dobozát óvni kell a közvetlen napsütéstől, hőtől.

 

Műszaki adatok:

Forma:

aeroszol

Szín:

fekete

Szag:

jellegzetes

Bázis:

műgyanta/gumi

Sűrűség (20 oC):

0,82 g/cm3

Lobbanáspont:

-10ºC

Száradási idő (20oC):

2-3 h rétegvastagságtól függően

Hajtógáz:

propán / bután

Ajánlott nedves rétegvastagság:

1700 µ

Oldhatóság vízzel:

oldhatatlan

Szárazanyag tartalom:

∼ 31 % (hatóanyag)

Tárolás, feldolgozás: 

száraz, hűvös helyen (+15 oC - + 25 oC)

Kiadósság: 

∼ 1 m2 / 500 ml spray (∼ 150 µ)

Sósköd teszt (literes kiszerlés esetén):

>400 h 400 µ szárazfilm esetén

>1000 h 700 µ szárazfilm esetén

Átfesthetőség:

teljes átszáradás után

Eltarthatóság:

24 hónap

Kiszerlés:

500 ml szóróflakon

Veszélyt jelző piktogramok:

GHS02, GHS07, GHS08

 

Technikai adatlap PDF

4 500 Ft+ÁFA=5 715 Ft
Adatok
Cikkszám:
1101204
Kiegészítő termékek
Vélemények