Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.

A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/296-0096

Kontroll spray DINITROL 6900 400 ml

A DINITROL 6900 SPRAY feketeszínű, gyors száradású, akrilgyanta bázisú festék. Járművek fényezése előtt az egyenetlenségek láthatóvá válnak alkalmazásával.

 

Felhasználási terület:

A fényezőműhelyekben a töltőanyaggal kezelt csiszolt felületeken a gitt rétegre fújva, majd száradás után finoman megcsiszolva, a DINITROL 6900 KONTROLL FEKETE SPRAY láthatóvá teszi a felületi egyenetlenségeket.

 

Alkalmazás:

A szobahőmérsékleten lévő szóró flakont (16-20ºC) használat előtt alaposan fel kell rázni. A golyó fellazulása után még 2 percig folytatni kell a rázást, hogy alaposan elkeveredjen az anyag. A csiszolás után, a lesimított, vagy gittel feltöltött felületet vékonyan permetezze le a DINITROL 6900 KONTROLL FEKETE SPRAY-vel kb. 25-30 cm távolságból. Rövid száradási idő után (kb. 5-10 perc) a felület csiszolható szárazon vagy nedvesen is. A pórusok és dudorok fekete pontok, vagy foltok formájában válnak láthatóvá. Csiszolja újra a felületet, hogy pórusmentes és sima legyen. Amikor a fedőrétegen már nem jelennek meg fekete foltok, a sima felület garantált. Annak érdekében, hogy elkerülje a szórófej elzáródását, használat után fordítsa a flakont fejjel lefelé, és fújja ki hajtógázt egy rövid ideig (1-2 mp).

 

Műszaki adatok:

Nyersanyag bázis:

akrilgyanta

Szín:

matt fekete

Sűrűség:

~ 0,77 g/cm3

Lobbanáspont:

<-20oC

Száradási idő festékvastagságtól függően:

5-10 perc

Kiszerelés:

400 ml aeroszol flakon

Hajtógáz:

propán / bután

Tárolás:

Hűvös, száraz helyen

Eltarthatóság:

24 hónap

Kiszerelés:

400 ml aeroszol

Veszélyt jelző piktogramok:

GHS02, GHS07

 

Technikai adatlap PDF

Nincs raktáron
Adatok
Cikkszám:
1306704
Kiegészítő termékek
Vélemények