Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.

A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/296-0096

Üregvédő viaszos DINITROL 1000 1 liter
Üregvédő viaszos DINITROL 1000 1 liter
5 500 Ft+ÁFA=6 985 Ft

Üregvédő viaszos DINITROL 1000 1 liter

A DINITROL 1000 szintetikus viasz bázisú üreg- és korrózióvédő anyag. Kiváló penetrációs tulajdonsággal rendelkezik, nyitott felületeken és üregekben egyaránt alkalmazható. Az oldószer elpárolgása után az anyag bézs-áttetsző színű, viaszos, vízlepergető védőfilmet képez, amely kiváló korrózió elleni védelmet biztosít a kezelt felületnek. A DINITROL 1000 „öngyógyító” tulajdonságú, rozsdásodás gátló inhibitort tartalmaz, behatol a rozsdába, megállítja a további rozsdásodást. Alacsony hőmérsékleten is kiválóan alkalmazható. A DINITROL kétrétegű korrózióvédelmi rendszerében első lépésként a DINITROL 1000 vékony rétegben fújva alkalmazható a DINITROL 4941/4942 alvázvédők alá, a legjobb hatás eléréséhez.

  • Szintetikus viasz alapú
  • Kiváló penetráció
  • Víztaszító, vízlepergető
  • Kiváló tulajdonságok alacsony hőmérsékleten
  • Mosásálló

Felhasználási terület:

A DINITROL 1000 járművek korrózióvédelmére és egyéb korróziónak kitett felületekre alkalmazható. Elsősorban zárt üregekbe ajánlott, az autóiparban ajtóüregek, küszöbök, kereszttartók, vasalások, stb. korrózió elleni védelmére. További felhasználási területek: gépek, gépalkatrészek, szerszámok, stb. univerzális korrózióvédelme. A DINITROL 1000 kiváló korrózióvédelmet biztosít az alábbi területeken: autóipar, buszgyártás, műhelyek, fém feldolgozás, hajógyártás. Alkalmas továbbá alkatrészek, stb., hosszú tárolásakor vagy szállítás alatti nagyon korrozív körülmények esetén.

Alkalmazás:

A felület legyen száraz, zsír-, olaj- és pormentes. Amennyire lehetséges a laza rozsdát is el kell távolítani. A szobahőmérsékleten lévő flakont (16-20ºC) használat előtt jól fel kell rázni, hogy alaposan elkeveredjen az anyag. Nyitott felület esetén kb. 20-30 cm távolságról kell szórni az anyagot a felületre. Az üregekbe a furatokon keresztül Airmix, vagy Airless speciális hosszabbító csővel ellátott szórópisztollyal legcélszerűbb bejuttatni.  Ajánlott légnyomás 3-6 bar. Felhasználható továbbá a literes flakonra rögzíthető levegős pisztollyal, valamint alsó tartályos alváz- és üregvédő pisztollyal. A hosszabbító cső végét a lehető legmélyebbre kell bejuttatni, majd lassan, kifelé húzva, egyenletesen kell fújni az anyagot. A DINITROL 1000 kiváló kúszóképességének köszönhetően eljut a távolabbi szegletekbe is. A felesleges anyag eltávolítható benzinnel átitatott ronggyal.

 

Műszaki adatok:

Szín:

bézs-áttetsző

Bázis:

szintetikus viasz

Film típusa:

viaszos

Sűrűség (23 oC):

830 kg/m3

Viszkozitás (23 oC):

18 s

Lobbanáspont:

40 ºC

Ajánlott nedves rétegvastagság:

100 µ

Ajánlott száraz rétegvastagság:

40 µ

Oldhatóság vízzel:

oldhatatlan

Kiadósság/flakon:

4-5 m2 / 1 liter (100 µ)

Szárazanyag tartalom:

50 %

Az oldószer aromás tartalma:

< 1 %

Száradási idő:

2 h

Eltávolíthatóság:

lakkbenzin

Hidegstabilitás:

-40oC

Hőállóság:

>90oC

Hatás az autófényezésre:

nincs

Sósköd teszt:

500 h

Penetráció 50 µ:

>30 mm

Tárolás, felhasználás:

száraz, hűvös helyen (+15ºC - +30ºC)

Eltarthatóság:

24 hónap

Kiszerelés:

1 l-es flakon

60 l-es hordó

Veszélyt jelző piktogramok:

GHS02, GHS07

 

Technikai adatlap PDF

 

5 500 Ft+ÁFA=6 985 Ft
Adatok
Cikkszám:
1107504
Kiegészítő termékek
Vélemények